Lockdown t/m 14 januari

met Geen reacties
Weer in lockdown… Het valt ons zwaar om te moeten vertellen dat we van 19 december 2021 tot en met in ieder geval 14 januari 2022 weer dicht moeten. Onze zorgen zijn groot, want dit heeft grote gevolgen voor ons en de salon. Ook leven we mee met jullie, want wij beseffen goed dat wij niet de enigen zijn die hard geraakt worden momenteel.
De afspraken die ondertussen geboekt waren voor 20 december en later zullen wij nu noodgedwongen weer moeten annuleren. Voor wie dit betreft willen wij vragen of u zelf een nieuwe afspraak in wilt boeken voor na 14 januari (op hoop van zegen) via deze link.
CADEAUBONNEN
Ondertussen is het mogelijk om digitale cadeaubonnen aan te schaffen via onze webshop.
Door de verkoop van deze cadeaubonnen hopen wij de doorlopende kosten van de salon te kunnen dekken. We gaan kijken of we hier ook wat salonproducten op kunnen zetten.
Voor nu zijn de enige betaalmogelijkheden nog: bankoverschrijving (onze voorkeur) en Paypal.
WARHAMMER
Leuk voor als cadeau met kerst: Warhammer! Jullie hebben het vast zien staan in de salon tijdens jullie bezoeken. Zelf al fan van deze hobby? Of van plan er mee te starten? Je kan deze producten bij Gildor rechtstreeks bestellen (via e-mail of via facebook).
Wij gaan net als vorige keren keihard knokken om het vol te houden en hopen dat jullie dat ook doen.
Net als vorige keren ontvangen we ook nu heel veel liefde en steun van onze familie, vrienden én ook jullie.
Dit doet ons heel erg goed.
Als laatste willen wij dus graag zeggen: we missen jullie!
We missen de contacten, de gesprekken (en het woelen door jullie haar 😉 )
Hartelijke groeten,
Gildor & Lisette
en Laili