Goldwell is al sinds 1948 een bekende partner van vele salons, waaronder Salon van Mourik. "We think stylist" is het motto van Goldwell. Dit A-merk staat bekend om haar innovatieve haarverzorgingsproducten. Intelligente producten die voldoen aan de hoogste eisen wat betreft haarverzorging. Het is ook niet voor niets dat dit merk wereldwijd in topsalons wordt gebruikt, evenals door award winning styling teams.

Wij zijn een 100% Goldwell-salon!

Dit betekent dat Salon van Mourik alléén werkt met producten van Goldwell op het gebied van haarverzorging, -kleuring en -styling.


HAARVERZORGING

Goldwell heeft verschillende haarverzorgingsproducten ontwikkeld voor elk haartype. Dualsenses is een intensieve haarverzorging met tweevoudige werking. Zo zijn er Dualsenses verzorgingsproducten voor fijn haar, maar ook voor gekleurd– of krullend haar. Voor mannen is er de Dualsenses mannenlijn met shampoo en mannelijke haarverzorgingsproducten zoals gel en wax.


HAARKLEURING

Goldwell staat bekend om haar innovatieve haarkleuringsproducten. Producten die een salonkwaliteit haarkleuring garanderen. Zo is er Topchic voor prachtige diepe haarkleuring en 100% grijsdekking. En vraag ons ook eens naar de Topchic special effects voor intensieve highlights.


HAARSTYLING

Voor elke gewenste haarstijl heeft Goldwell specifieke stylingsproducten ontwikkeld. Van natuurlijke styling met flexibele hold tot lang houdbare styling met een harde hold. Alle Stylesign producten geven een prachtige glans aan het haar voor expressieve haarkleuren. Binnen de Goldwell Stylesign serie vind je mouses, sprays, waxes, lotions, crèmes en pasta’s. Er zijn Stylesign-producten speciaal voor krullend haar, maar ook voor dunner haar of steil haar. Voor extra versteviging is er Conbell, een versteviger voor ieder haartype. Ook zijn er verstevigers zonder alcohol.