GILDOR

Topstylist
NAAM

Gildor T. van Mourik

BOUWJAAR

1980

FUNCTIE

Eigenaar Salon van Mourik / topstylist

OVER GILDOR

“Na ruim 20 jaar heb ik nog steeds veel liefde voor mijn vak. Ik stond al haren te vegen in een salon toen ik zeventien was. Door een gesprek met de decaan op school ontstond het idee om een kappersopleiding te volgen. Ik had er zelf nooit aan gedacht. En nu sta ik hier zoveel jaar later, in mijn eigen salon, trots maak mij dat!
In 2012 nam ik salon Des Amis over van de toenmalige eigenaar. Ze was op zoek naar iemand met verstand van en passie voor het vak. Ik ben hier in september 2011 komen werken, zodat de klanten aan mij konden wennen. Op 1 februari 2012 openden de deuren van Salon van Mourik. Wat maakt het dat ik vandaag de dag mijn vak nog met liefde en plezier uitoefen? Door altijd te streven naar kwaliteit en een goede binding met mijn klanten. Ik ben zoveel mogelijk mijzelf en laat mijn klanten dat ook zijn. Dit wordt altijd zeer gewaardeerd.

LISETTE

Administratie
NAAM

Lisette Rodenhuis-van Mourik

BOUWJAAR

1984

FUNCTIE

Financiële administratie & communicatie

OVER LISETTE

“Als vrouw van Gildor ben ik achter de schermen natuurlijk ook nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de salon. Via mijn ontwerpbureau Studio Rodenhuis neem ik alle reclame en communicatie, maar ook alle administratie van Salon van Mourik voor mijn rekening. Ook spring ik wel eens bij voor behandelingen als de Kerasilk, waar ik door middel van trainingen ook voor gecertificeerd ben. Heerlijk om samen zo te zorgen voor het succes van een business!”