GILDOR

Topstylist
NAAM

Gildor T. van Mourik

BOUWJAAR

1980

FUNCTIE

Eigenaar Salon van Mourik / topstylist

OVER GILDOR

“Na ruim 20 jaar heb ik nog steeds veel liefde voor mijn vak. Ik stond al haren te vegen in een salon toen ik zeventien was. Door een gesprek met de decaan op school ontstond het idee om een kappersopleiding te volgen. Ik had er zelf nooit aan gedacht. En nu sta ik hier zoveel jaar later, in mijn eigen salon, trots maak mij dat!
In 2012 nam ik salon Des Amis over van de toenmalige eigenaar. Ze was op zoek naar iemand met verstand van en passie voor het vak. Ik ben hier in september 2011 komen werken, zodat de klanten aan mij konden wennen. Op 1 februari 2012 openden de deuren van Salon van Mourik. Wat maakt het dat ik vandaag de dag mijn vak nog met liefde en plezier uitoefen? Door altijd te streven naar kwaliteit en een goede binding met mijn klanten. Ik ben zoveel mogelijk mijzelf en laat mijn klanten dat ook zijn. Dit wordt altijd zeer gewaardeerd.

VACATURE

(Allround) haarstylist
NAAM

BOUWJAAR

FUNCTIE

(Allround) haarstylist m/v – 8-32 uur

OVER JOU

Je hebt minimaal een voltooide opleiding tot haarstylist, goede sociale vaardigheden, een gezonde dosis leergierigheid én een klantenkring* in Lelystad (pre). Je bent jong/oud, man/vrouw – het maakt ons niet uit! Wat wij namelijk vooral belangrijk vinden is dat jij jezelf bent en aansluit bij de waarden van Salon van Mourik. Verder ben je zelfstandig in het uitoefenen van je vak en woonachtig in Lelystad. 

OVER ONS

Bij Salon van Mourik krijg je: een superleuke werkomgeving, mogelijkheid tot volgen van cursussen en/of opleidingen bij Goldwell en goede doorgroeimogelijkheden. De functie houdt op den duur ook in dat je de salon (op bepaalde dagen) alleen kan runnen.

Stuur ons een e-mail met jouw motivatie + CV

Gezien de aard en de gevraagde kennis van het vak kunnen wij geen plaats bieden aan stagiaires, herintreders en/of als je langer dan 6 maanden niet als haarstylist actief bent geweest.


*(nog) Niet zo’n grote klantenkring? de eerste 7 maanden werk je met een flexibel contract om je uren op te bouwen. Jouw gemiddelde gewerkte uren worden de vaste uren van het daaropvolgende jaar. En ook vanuit daar is uitbreiding van uren altijd mogelijk aan de hand van inzet en beschikbare werkzaamheden. 

LISETTE

Administratie
NAAM

Lisette Rodenhuis-van Mourik

BOUWJAAR

1984

FUNCTIE

Financiële administratie & communicatie

OVER LISETTE

“Als vrouw van Gildor ben ik achter de schermen natuurlijk ook nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de salon. Via mijn ontwerpbureau Studio Rodenhuis neem ik alle reclame en communicatie, maar ook alle administratie van Salon van Mourik voor mijn rekening. Ook spring ik wel eens bij voor behandelingen als de Kerasilk, waar ik door middel van trainingen ook voor gecertificeerd ben. Heerlijk om samen zo te zorgen voor het succes van een business!”