Maatregelen rondom Corona

met Geen reacties

Wegens alle maatregelen rondom Corona hebben wij de volgende mededeling(en):

➡️ JA, we zijn nog open!
Echter wel in beperkte mate en met passende maatregelen. Zo wordt er voor en na iedere klant de werkplek en de materialen schoongemaakt, inclusief alle handvatten van de deuren en de balie. Heb je een afspraak staan bij ons dan kun je dus gewoon nog terecht!

➡️ Betalen
We nemen bij voorkeur even geen contant geld aan. Lukt het niet anders? Dan vragen we om het gepast te geven s.v.p. en net zoals in de winkels, zonder contact met de handen.

➡️ Toekomst
Mocht de overheid besluiten dat alles op slot moet, dan geven wij daar uiteraard per direct gehoor aan. Voor nu blijven wij open, omdat wij financieel gezien geen andere keuze hebben (de keiharde waarheid voor ALLE ondernemers momenteel). Wel vragen wij om zoveel mogelijk uw afspraak ná 6 april te plannen.

➡️ Zieke klant?
Wij willen iedereen verzoeken thuis te blijven en de afspraak te annuleren als je klachten vertoont. Wij behouden ons het recht voor om een behandeling te weigeren als wij merken dat er (duidelijk) aanwezig symptomen zijn.

➡️ En Gildor dan?
Vertoont Gildor of zijn gezin klachten / symptomen? Dan stellen wij de volksgezondheid boven financiën en zullen we de salon per direct sluiten tot 6 april (of langer in dien de overheid dit noodzakelijk acht).

We hopen jullie allemaal voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen kunnen jullie contact opnemen via e-mail: contact@salonvanmourik.nl

Met vriendelijke (en bezorgde) groeten,
Gildor en Lisette