Salon dicht t/m dinsdag 2 maart 2021

met Geen reacties
Lieve klanten,
Het valt ons zwaar om te moeten vertellen dat we nog langer dicht moeten blijven. We hadden gehoopt in februari weer open te mogen, maar gisteren hoorden wij dat we in ieder geval t/m dinsdag 2 maart gesloten moeten blijven.
Onze zorgen zijn groot, want dit heeft grote gevolgen voor ons en de salon. Ook leven we mee met jullie, want wij beseffen goed dat wij niet de enigen zijn die hard geraakt worden momenteel.
De afspraken die ondertussen geboekt waren voor na 9 februari zullen wij nu noodgedwongen weer moeten annuleren. Voor wie dit betreft willen wij vragen of u zelf een nieuwe afspraak in wilt boeken voor na 2 maart (op hoop van zegen) via deze link.
CADEAUBONNEN
Ondertussen is het mogelijk om digitale cadeaubonnen aan te schaffen via onze webshop.
Door de verkoop van deze cadeaubonnen hopen wij de doorlopende kosten van de salon te kunnen dekken. We gaan kijken of we hier ook wat salonproducten op kunnen zetten.
Voor nu zijn de enige betaalmogelijkheden nog: bankoverschrijving en Paypal.
WARHAMMER
En voor wie de Warhammer had ontdekt bij ons in de salon. Ook dit komt binnen een paar weken online, via een aparte website. Tot die tijd kan je deze producten bij Gildor rechtstreeks bestellen (via e-mail of via facebook).
Wij zijn keihard aan het knokken om het vol te houden en hopen dat jullie dat ook doen.
Momenteel ontvangen wij (door de kleine lettertjes) geen steun vanuit de overheid. Maar wel hebben we heel veel liefde en steun van onze familie, vrienden én ook jullie mogen ontvangen.
Dit doet ons heel erg goed.
Als laatste willen wij dus graag zeggen: we missen jullie!
We missen de contacten, de gesprekken (en het woelen door jullie haar 😉 )
Hartelijke groeten,
Gildor & Lisette
en Laili