Salon gesloten t/m (minstens) dinsdag 19 januari 2021

met Geen reacties
Lieve klanten. We hebben op maandag 14 december het nieuws vernomen dat ons hele land in harde lockdown gaat, met ingang van 12 uur die nacht. Dit geldt voor alle niet-essentiële winkels, dus ook kapsalons. Wij moeten onze deuren gaan sluiten.
Dit betekent dat alle gemaakte afspraken komen te vervallen. Wij zullen met iedereen nog contact opnemen die dit betreft. Sinds het nieuws bekend werd is Gildor’s telefoon overspoeld met berichtjes = superlief 🥰 Wel is het zoveel dat het niet mogelijk is iedereen nu te antwoorden.
Heb jij een knip- of kleurdate met Gildor komende tijd? Deze gaan helaas allemaal niet meer door. Wij hebben iedereen mét afspraak een e-mail gestuurd + een algemene e-mail naar ons hele klantenbestand. Hoe het er nu uitziet zullen we op zijn vroegst pas 20 januari weer open mogen.
Ons ondernemershart huilt dat het zover heeft moeten komen. Maar wederom staan wij achter het besluit dat is genomen. Het is anders te zwaar voor de zorg, die wij een heel warm hart toedragen ❤️ En samen kunnen wij dit! 💪🏻
Veel liefs van Gildor en Lisette